AKTUALITET, 12 Shkurt 2024, 08:52

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 95.8 lekë dhe do të shitet me 96.8 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do të blihet me 1034.4 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë. Ndërsa franga zvicerane do të blihet me 109.1 lekë  dhe do shitet me 110.1 lekë.

Paundi britanik në tregun shqiptar do të blihet me 120.5 lekë dhe do të shitet me 121.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë