AKTUALITET, 2 Shkurt 2023, 08:38

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar blihet me 105.9 lekë dhe shitet me 107 lekë.

Euro mbetet e pandryshuar, duke u blerë sot me 116 lekë dhe shitur me 116.3 lekë.

Franga zvicerane ka pësuar rënie, pasi blihet me 115.4 lekë dhe shitet me 116.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 130.4 lekë dhe shitet me 131 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro