AKTUALITET, 14 Maj 2024, 10:29

Ish-drejtori i ARRSH, Dashamir Xhika paraqitet në SPAK

Ish-drejtori i ARRSH, Dashamir Xhika paraqitet në SPAK

Ish-drejtori i ARRSH, Dashamir Xhika është paraqitur në SPAK ditën e sotme. Arsyeja e paraqitjes në Prokurorinë e Posaçme ende nuk dihet. Dashamir Xhika ka qenë dhe kandidat për deputet i LSI-së në qarkun e Elbasanit në zgjedhjet e 2017.

Ish-drejtori i ARRSH-së është arrestuar në 2018 për akuzat e korrupsionit dhe shpërdorim detyre. Ai së bashku me Andi Tomën dhe disa zyrtarë të tjerë u arrestuan kanë kryer veprime në kundërshtim me përmbushjen e detyrave të tyre funksionale gjatë ndjekjes dhe zbatimit të kontratave për ndërtimin e rrugës Tiranë-Elbasan.