AKTUALITET, 21 Shkurt 2024, 10:45

"Gërdeci"/ GJKKO shtyn për në 6 mars seancën ndaj Fatmir Mediut

"Gërdeci"/ GJKKO shtyn për në 6 mars seancën ndaj

Gjykata e Posaçme ka shtyrë për në 6 mars seancën në ngarkim të ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediut për çështjen "Gërdeci".

Mësohet se arsyeja e shtyrjes së seancës ka qenë mungesa e gjyqtares Irena Gjoka, e cila ishte angazhuar në një aktivitet.

Shtyrja e seancës bëri që të shtyhet edhe marrja në pyetje e katër dëshmitarëve të paraqitur, mes të cilëve, Dritan Minxolli, ish-drejtor i fabrikës së Gërdecit dhe ish-ushtarakut Sokol Ngjeçi.