SPORT, 25 Maj 2022, 14:23

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë” Tiranën, shihni ç’farë po ndodh në rrugët e kryeqytetit

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

Tirana i është “dorëzuar” mijëra tifozëve të ardhur nga Italia dhe Hollanda për të ndjekur finalen e madhe Roma-Feyenoord.

Në rrugët e kryeqytetit s’ka atutomjete, por vetëm këmbësorë, muzikë dhe alkol. Hollandezët janë pozicionuar pranë pedonales së qytetit, aty ku është fan zona e tyre.

Italianët qëndrojnë kryeisht në zonën e ish-Bllokut dhe te fan zona e tyre në amfiteatrin e liqenit. Shihni më poshtë galerinë e fotove që sjell LSA.

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”

FOTOT/ Hollandezët dhe italianët “pushtojnë”