AKTUALITET, 20 Shkurt 2024, 18:16

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me mesazhet pikante nga protesta e opozitës

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

Mbështetës të opozitës kanë zgjedhur që në protestë të flasin edhe përmes pankartave.

Fotot nga protesta tregojnë mesazhet kundër kryeministrit Edi Rama dhe qeverisë së tij.

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me

FOTOLAJM/ “Ahmetaj foli, Rama jep dorëheqjen”, pankartat me