AKTUALITET, 19 Prill 2024, 11:50

FOTO/ Protestuesit hedhin bomba molotov drejt godinës së Bashkisë së Tiranës

FOTO/ Protestuesit hedhin bomba molotov drejt godinës së Bashkisë

Protestuesit kanë hedhur bomba molotov drejt godinës së Bashkisë së Tiranës.

Protestuesit kanë hedhur disa bomba molotov drejt godinës së Bashkisë, që kanë shpërthyer në flakë.

Tymi i zi dhe zjarri mbuluan derën e institucionit, ndërsa forcat e policisë kanë shuar flakët.

FOTO/ Protestuesit hedhin bomba molotov drejt godinës së Bashkisë

FOTO/ Protestuesit hedhin bomba molotov drejt godinës së Bashkisë

FOTO/ Protestuesit hedhin bomba molotov drejt godinës së Bashkisë