AKTUALITET, 28 Janar 2023, 14:48

“Eurjust”, GJKKO konfirmon masat e sigurisë për 15 të arrestuarit

“Eurjust”, GJKKO konfirmon masat e sigurisë për 15 të

GJKKO ka lënë në burg 15 personat e arrestuar në kuadër të operacionit “Eurjust”, të cilët kryenin trafik të lëndëve narkotike mes Shqipërisë dhe Italisë.

Vendimi i GJKKO-së u mor sot dhe të arrestuarit do të qëndrojnë në paraburgim deri në një vendim tjetër të gjykatës së formës së prerë.

Kujtojmë se operacioni u realizua nga policia shqiptare dhe Guardia di Finanza dhe sipas provave grupi kriminal kishte një veprimatri të gjerë në fushën e narkotikëve në këto dy vende.