AKTUALITET, 28 Janar 2023, 14:21

DOSJA/ “Sa kohë ju ka lënë “brumi”?, “me 36 mijë euro”, pjesë nga përgjimet e bandës shqiptare të trafikut të drogës. Përdornin dhe Noizy-n si kod

DOSJA/ “Sa kohë ju ka lënë “brumi”?, “me

Në dosjen hetimore për bandën shqiptare të trafikut të drogës nga vendi ynë në Itali, mes dy personave, njëra prej tyre është një femër për të cilën GJKKO ka kërkuar arrest shtëpie.

Në këtë përgjim shihet se si ata komunikojnë për drogën me kode, ku ndër të tjera thonë” Sa kohe ju ka lene “brumi”?, “me 36! (mije euro)”. Ndërsa në një komunikim, përmendet dhe ‘Noizy’ si kod.

Pjesë nga përgjimet:

B.E: ne rregull, por edhe ai eshte budalla… (Noisy)

B.E: ne rregull eshte ai por Jani pse nuk shkoi ta takonte atje,

D.R:  se ai ben cfare te doje gfare t’i them une Jani tashme i ka shkruar dhe me ka percjelie mesazhet “vella… “prit sa t’i kem ketu (mesazhet.) “vella, ata atje nuk jane marre vesh ku je keshtu qe te takohemi pak?

B.E: nese po ai do te kishte folur

D.R:  at (perpara) i tha “kur te vij ne Durres do te te shkruaj”.

B.E: ndoshta jane vajzat ne shtepi

B.E: Une shoh ata femije atje, ndoshta edhe te mite jane atje.

D.R:  (lexon sms) “vlla nuk rane dakort per ate, kur te kesh kohe mund te vish te me takosh ose do vij ne shtepi per momentin” Ok, sapo te vij ne Durres i shkruaj “Shiko ku jam (mesazhet mes D.R: Arjanit dhe A.Gernardit) Ka pasur marreveshje te tjera.

B.E: Kjo! Sa kohe ju ka lene “brumi”?

D.R:  ne fillim e mora me 32, me ngriti nje pike 33…tani eshte 3 mije euro me shume, kupton?

B.E: cfare po thua. Ti me 36 e merr prej tij tek ky

D.R:  Eri me tha me 40 (mije euro per kilogram) 50 100 (501 100 gram). Eri eshte 4 pike me lart

B.E: E kuptoj, por eshte 50 (gram, ed) por nese merr gjysmen (kilogram)