AKTUALITET, 21 Shkurt 2024, 11:30

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti ankimojnë vendimin: Të shfuqizohet menjëherë, është antikushtetues

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti

Dy deputetet e Partisë Demokratike, Albana Vokshi dhe Etilda Hoti ka kërkuar shfuqizimin e vendimit të Komisionit të Etikës që i përjashtoi për 10 ditë nga Kuvendi.

Në ankimimin drejtuar Byrosë së Kuvendit, ligjvënëset demokrate theksojnë se ky vendim është antikushtetues dhe akt i rëndë ndaj parlamentarizmit në Shqipëri.

DOKUMENTI

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti

 

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti

 

Dokumenti/ U përjashtuan nga Komisioni i Etikës, Vokshi dhe Hoti