AKTUALITET, 3 Prill 2024, 21:30

Agron Shehaj: Tre arsyet pse Erion Veliaj nuk jep dorëheqjen

Agron Shehaj: Tre arsyet pse Erion Veliaj nuk jep dorëheqjen

Deputeti Agron Shehaj u shpreh se pavarësisht zbardhjes së përgjimeve të SPAK për drejtorët e Bashkisë së Tiranës, fakt është se Erion Veliaj nuk jep dorëheqjen.

Sipas deputetit që po ndërton një parti të re politike, Veliaj nuk jep dorëheqjen sepse e mbron Rama, drejtësia nuk e heq dot dhe nuk ka frikë nga reagimi i qytetarëve.