EMISIONE, 12 Tetor 2021, 11:03

Ç’kërkon Sali Berisha? Bumçi zbulon planin e ish kryeministrit, përballë Rakipit, Çanit dhe Kikisë

Ç’kërkon Sali Berisha? Bumçi zbulon planin e ish

~tpz.al~