EMISIONE, 4 Tetor 2021, 10:54

Lufta e ashpër në PD – Jozefina Topalli përballë Rakipit, Çanit, Patozit dhe Kikisë-Të Paekspozuarit

Lufta e ashpër në PD – Jozefina Topalli përballë

~tpz.al~